Toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokurssien tilausehdot – Laulunlahja

Laulunlahja-verkkokursseista vastaa Laulustudio Laulunlahja (Y-tunnus: 3012495-2). Näitä tilausehtoja sovelletaan 11.10.2021 jälkeen tehtyihin tilauksiin.

Tekemällä tilauksen hyväksyt nämä ehdot.

Voimme muuttaa ehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupassamme. Tutustu ennen tilausta kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin.

Verkkokurssin tilaaminen

Tilauksen tekeminen:

Voit ostaa verkkokurssin itsellesi suoraan verkkokaupastamme tai toiselle lahjaksi tilaamalla lahjakortin verkkokaupastamme. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Arvonlisäveron erottelu näkyy tilauksen yhteydessä.

Myymme verkkokursseja ja lahjakortteja kuluttajille ja yritysasiakkaille maailmanlaajuisesti. Sinun on oltava täysi-ikäinen, jotta voit tehdä tilauksen.

Verkkokurssin tilaaminen itselleen edellyttää rekisteröintiä. Voit valita tilauksen yhteydessä käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla jatkossa kirjaudut verkkokurssille. Verkkokurssin käyttöoikeus aktivoidaan automaattisesti tilauksen yhteydessä. Lahjakortin voi ostaa toiselle ilman käyttäjätilin rekisteröintiä. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta tilauksesta.

Tilauksen yhteydessä sinun on annettava täydelliset yhteystietosi, jotka sisältävät nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Mikäli annetut yhteystiedot ovat virheellisiä, Laulustudio Laulunlahja pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen.

Verkkokaupassa ja kurssialustalla käytetään suojattua yhteyttä. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi maksettuasi tilauksen.

Suoramarkkinointi:

Voimme lähettää sinulle tilaukseesi liittyvää suoramarkkinointia. Voit koska tahansa kieltää suoramarkkinoinnin. Sähköpostilistaltamme pääsee pois sähköpostin lopussa olevan linkin kautta.

Maksaminen

Maksunvälittäjä

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta. Tiliotteella ja laskulla maksunsaajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy, mutta kauppa syntyy sinun ja Laulustudio Laulunlahjan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Verkkosivu: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksamisen turvallisuus

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Maksutavat
Debit- tai luottokortti:

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassamme on käytössä kansainväliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode todentamispalvelut. Maksaessasi kortilla sinua pyydetään vahvistamaan maksu kirjautumalla verkkopankkiisi.

MobilePay:

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo:

Voit maksaa Pivolla. Voit tutustua Pivon käyttöehtoihin: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Masterpass:

Voit maksaa Masterpass-lompakollasi.

Jousto:

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Fellow Yrityslasku:

Markkinoiden helpointa B2B ostamista. Ostaminen Fellow Yrityslaskulla onnistuu lähes aina pelkkien yhteystietojen avulla, ilman vahvaa tunnistautumista. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustaman yrityksen välisen yhteyden. Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Meillä on valmiina tiedossa yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisätty laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot. Lisäksi laskulta löytyy ALV-erittely.

Fellow Yrityslaskun normaali maksuaika on 14 vuorokautta. Halutessaan maksuaikaa voi pidentää jopa 60 vuorokauteen. Fellow Yrityslaskun luottoraja on 5000 €. Jos yrityksenne tarvitsee korkeamman luottorajan, voitte olla yhteydessä Fellow asiakaspalveluun. Fellow Yrityslaskun mahdollistaa Fellow Finance Oyj. Lisätietoja Fellow Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: https://www.fellowfinance.fi/maksaminen/yrityslasku

Käyttöoikeus verkkokurssiin

Käyttöoikeuden kesto:

Saat henkilökohtaisen maailmanlaajuisen käyttöoikeuden verkkokurssiin, joka alkaa heti verkkokurssin tilauksen tekemisen tai lahjakortin aktivoinnin jälkeen, ellei kurssikuvauksessa ole muuta mainittu. Käyttöoikeus on voimassa 8 kuukautta (240 päivää) tilauksesta. Aktivoitu käyttöoikeus ei ole siirrettävissä toiselle henkilölle.

Verkkokurssin toimitus:

Verkkokurssi toimitetaan ainoastaan kurssialustalla käytettäväksi. Verkkokurssi on käytettävissä henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla käyttöoikeuden keston ajan. Jollei toisin ole ilmoitettu, materiaali on saatavissa kurssialustalta heti tilauksen jälkeen. Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä tarpeellisia muutoksia verkkokurssiin. Kurssialusta toimii yleisimmillä selaimilla ja laitteilla.

Verkkokauppa ja kurssialusta voi olla tilapäisesti poissa käytöstä sivuston ylläpidon tai huoltotoimenpiteiden ajan.

Sisältö on suojattu:

Sisältö on tekijänoikeudella ja sen lähioikeuksilla suojattu. Sisällön kaikenlainen kopioiminen ja levittäminen on kielletty.

Peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus:

Kuluttajana sinulla on lähtökohtaisesti lakisääteinen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisoikeuden määräaika lasketaan alkavaksi sopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voit käyttää peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. 

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset:

Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme suoritukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä tilauksessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Peruuttamisoikeuden rajoitukset:

Huomiothan, että peruuttamisoikeutta ei ole, kun digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä pyynnöstäsi tai suostumuksellasi.

Verkkokursseilla ei ole peruuttamisoikeutta sen jälkeen, kun ne on toimitettu käyttäjätilillesi. Tilaamalla verkkokurssin hyväksyt sen, että verkkokurssit toimitetaan käyttäjätilillesi välittömästi tilauksen jälkeen. Voit tilata lahjakortin, jos haluat hyödyntää lakisääteisin peruuttamisajan. Lahjakortti ei ole peruutettavissa sen jälkeen, kun lahjakortti on lunastettu. 

Ylivoimainen este

Laulustudio Laulunlahja ei vastaa ylivoimaisesta esteestä aiheutuneesta vahingosta. Ylivoimaisena esteenä pidetään yrityksemme vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta. Ilmoitamme ylivoimaisesta esteestä viipymättä, mikäli kohtaamme sellaisen.

Riidanratkaisu

Sovellettava laki:

Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan. Noudatamme voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Virheilmoitukset:

Ole yhteydessä tilaukseen liittyvissä ongelmissa asiakaspalveluumme. Pyrimme löytämään ratkaisun kaikkiin ongelmatilanteisiin. Mikäli havaitset virheen tilauksessa tai verkkokurssissa, ilmoitathan virheestä meille mahdollisimman pian.

Kuluttajaneuvonta:

Mikäli et ole tyytyväinen ehdottamaamme ratkaisuun, voit kääntyä maksuttoman kuluttajaneuvonnan puoleen. Löydät kuluttajaneuvonnan yhteystiedot verkkosivulta www.kuluttajaneuvonta.fi.

Kuluttajariitalautakunta:

Kuluttajana voit saattaa kaikki näitä tilausehtoja koskevat erimielisyydet maksuttomaan kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsittelyyn. Käsittely ei edellytä asiamiehen käyttöä, joten asiamiehen käyttämisestä aiheutuvia kuluja ei korvata.

ODR-foorumi:

Sinulla on mahdollisuus käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (ODR-foorumi). ODR-foorumi voi olla hyödyllinen, jos asut jossain toisessa EU-maassa kuin Suomessa.

Löydät riidanratkaisufoorumin osoitteesta https://ec.europa.eu/odr. Voit käyttää seuraavaa sähköpostiosoitettamme foorumissa: info@laulunlahja.fi.

Oikeuspaikka:

Sinulla on kuluttajana oikeus saattaa erimielisyys kotipaikkasi käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Voit saattaa asian myös yrityksemme kotipaikan käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Jollei sinulla ole kotipaikkaa Suomessa, asia käsitellään yrityksemme kotipaikan käräjäoikeudessa. Yritysasiakkaiden osalta oikeuspaikka on Keski-Suomen käräjäoikeus.

Yhteystiedot

Laulustudio Laulunlahja

Salmelantie 21, 51200 Kangasniemi

Puhelin: 0407334247

Sähköposti: info@laulunlahja.fi


Laulutuntien tilausehdot

Peruutuskäytäntö:

Voit peruuttaa ajanvarauksen maksutta 24 tuntia ennen varatun ajan alkamista. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta palveluntarjoajalla on oikeus laskuttaa 50 % varauksen hinnasta.

Ajanvarauksilla ei ole lakisääteistä 14 vuorokauden peruuttamisoikeutta, koska kyse on määrättynä ajankohtana suoritettavasta vapaa-ajanpalvelusta. Ajanvarauksen voi peruuttaa vain peruutuskäytäntömme mukaisesti.

Palveluntarjoaja: 

Laulustudio Laulunlahja (Y-tunnus: 3012495-2)

Salmelantie 21, 51200 Kangasniemi

Puhelin: 0407334247

Sähköposti: info@laulunlahja.fi 

Maksaminen:

Palveluntarjoaja laskuttaa ajanvaraukset jälkikäteen sähköpostitse. Maksuaika laskuissa on 14 vuorokautta. 

Palveluntarjoajan oikeus peruuttaa varattu aika:

Palveluntarjoaja voi peruuttaa ajanvarauksen, mikäli asiakkaan antamat yhteystiedot ovat väärät, opettaja sairastuu tai Laulustudio Laulunlahja kohtaa muun ylivoimaisen esteen.

Laulustudio Laulunlahja ei vastaa ylivoimaisesta esteestä aiheutuneesta vahingosta. Ylivoimaisena esteenä pidetään yrityksemme vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta. Ilmoitamme ylivoimaisesta esteestä viipymättä, mikäli kohtaamme sellaisen.

Suoramarkkinointi:

Voimme lähettää sinulle varaukseesi liittyvää suoramarkkinointia. Voit koska tahansa kieltää suoramarkkinoinnin. Sähköpostilistaltamme pääsee pois sähköpostin lopussa olevan linkin kautta.

Sovellettava laki:

Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan. Noudatamme voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Kuluttajaneuvonta:

Mikäli et ole tyytyväinen ehdottamaamme ratkaisuun, voit kääntyä maksuttoman kuluttajaneuvonnan puoleen. Löydät kuluttajaneuvonnan yhteystiedot verkkosivulta www.kuluttajaneuvonta.fi.

Kuluttajariitalautakunta:

Kuluttajana voit saattaa kaikki näitä ehtoja koskevat erimielisyydet maksuttomaan kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsittelyyn. Käsittely ei edellytä asiamiehen käyttöä, joten asiamiehen käyttämisestä aiheutuvia kuluja ei korvata.

ODR-foorumi:

Sinulla on mahdollisuus käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (ODR-foorumi). ODR-foorumi voi olla hyödyllinen, jos asut jossain toisessa EU-maassa kuin Suomessa.

Löydät riidanratkaisufoorumin osoitteesta https://ec.europa.eu/odr. Voit käyttää seuraavaa sähköpostiosoitettamme foorumissa: info@laulunlahja.fi.

Oikeuspaikka:

Sinulla on kuluttajana oikeus saattaa erimielisyys kotipaikkasi käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Voit saattaa asian myös yrityksemme kotipaikan käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Jollei sinulla ole kotipaikkaa Suomessa, asia käsitellään yrityksemme kotipaikan käräjäoikeudessa. Yritysasiakkaiden osalta oikeuspaikka on Keski-Suomen käräjäoikeus.

Bk to Top
0
    0
    Ostoskorisi sisältö
    Ostoskorisi on tyhjäPalaa verkkokursseihin